Comentarii de pe internet

Screenshot_1_compressed

Știrea de mai sus e de pe adevarul.ro. Remarcând înainte de toate cât de inteligent a subliniat autorul acestui articol faptul că „Tataee a mai colaborat cu artişti ca Akcent, Bitză, Andreea Antonescu, Cristina Spătar şi Adriana Rusu”, adică el a colaborat cu ăia și nu ăia cu el, dau scroll să mă uit la comentarii. Și văd asta.

Screenshot_2_compressed

Doi idioți care au simțit nevoia să comenteze pe Internet cât de fericiți sunt ei că pleacă Tataee din țară și cum România o să devină un loc mai bun fiindcă scăpăm cu toții de un artist care a influențat atât de negativ istoria muzicală a acestei țări, care a stricat dom`le copiii cu versurile lui scârboase pline de înjurături.

Nu înțeleg comentariile de pe internet. Adică le înțeleg doar partea subiectivă, dorința și posibilitatea individului de a se afirma sub un pseudonim și de a își susține sus și tare părerea fără a putea fi contrat prin argumente solide întrucât nu știe nimeni cine e. Idiotul care comentează simte prin asta un fel de ego-boost, adică în mintea lui se gândește „ia uite cum eu, Ionel, mi-am exprimat părerea pe Internet și le-am dat ălora peste nas prin faptul că nu au cum să îmi răspundă în mod direct iar asta înseamnă că am câștigat discuția”. Ionel nu își dă seama că e un labagiu trist care își crește stima de sine prin comentarii pe internet. Și internetul e plin de Ionei.

În altă ordine de idei, Tataee pleacă din țară. Desigur, prin alte locuri au apărut și reacțiile precum că „pai cum adică pleacă, el care zicea că își dedică viața muzicii și cartierului, iar acum pleacă unde e soare și frumos?”. Păi exact asta a făcut, și-a dedicat viața muzicii și vieții de cartier. Omul are 41 de ani și a demonstrat ce avea de demonstrat. Nu ar avea rost să își continue existența împreună cu familia lui într-o țară în care nu ai niciun motiv să exiști decât dacă ești politician în funcție și ai de tras din banii publici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.