Chestii mișto și mai puțin

Ce e mișto e aplicația Calendar din iOS. E mișto pentru că îți introduce automat în calendar lucrurile importante, cum ar fi biletele de avion cumpărate sau biletele pentru diferite evenimente, direct din mail. Lucru pe care nu l-am știut până acum pentru că nu am mai avut ocazia să mă întâlnesc cu opțiunea asta.

IMG_0653

 

În altă ordine de idei, pe 29 și 30 iunie o să fiu în Berlin la EU LCS 2018 Summer Split. Ținând cont că între timp mi-am luat și un Nikon D3300, o să iasă și ceva poze frumoase. E lucrul pe care mi-l doream de când aveam 13 ani, să merg la un turneu major de League of Legends and it`s finally happening.

Astea au fost lucrurile mișto.

Acum, unul dintre alea mai puțin mișto e ora la care eu scriu articolul ăsta, respectiv 1:59 AM. Și faptul că ăsta e primul articol de pe data de 7 iunie până acum. Am o problemă cu time managementul și motivația. Time managementul meu e de căcat. Zilele astea a plouat așa că neavând nimic bun de făcut, am stat 90% din timp în casă, muncind strict cât e necesar ca să nu ajung să nu am cu ce să îmi plătesc chiria și jucându-mă League of Legends. Iar zilele dinainte în care a fost frumos am frecat-o pe afară, iar când nu am făcut asta…am repetat ciclul de muncă puțină și leneveală multă. E de căcat și știu asta.

Am două proiecte majore pe care le-am plănuit cam de o lună și ceva și încă au rămas la stadiul de sketch în capul meu, deși știu că dacă m-aș pune pe treabă ar putea fi niște realizări destul de mari pe plan profesional și mi-ar aduce un venit frumușel. Și ciclul e că de fiecare dată mă gândesc la ele după ce o frec toată ziua aiurea, adică efectiv doar atunci le iau în considerare ca și lucruri pe care le am de făcut. Și adun idei, mă gândesc, fac planuri și în final rezum totul la „gata, de mâine încep. de ajuns cu leneveala”. După care mă culc.

Și evident, mă trezesc, lucrez îndeajuns încât să îmi acopăr mâncare + cafea + ieșit în oraș + ceva deoparte pentru ziua aia, după care revin la vechile obiceiuri și ori ies pe afară și nu fac nimic util ori stau în casă și nu fac nimic util. De asta am neglijat și blogul ăsta despre care mi-am propus de multe ori să mă împlic mai mult în crearea de conținut pentru el și de asta nu realizez nimic din celelate proiecte pe care le am în cap. Lack of motivation. Chiar nu pot să îmi găsesc chestia asta. But I`m really struggling. Știu, dar, deși nu pare, așa e.

În fine, planul meu de viață e să mă bucur totuși de vacanța asta de două zile în Berlin și să mă întorc cu forțe proaspete, și pentru blog și pentru altele. Cine știe, poate aerul nemțesc îmi mai fixează circuitele defecte.

#hope

2 comentarii la „Chestii mișto și mai puțin”

  1. asa eram si eu pana am dat de un om care stie sa faca business management. si skill-urile noastre s-au transformat intr-un business si un startup 😉

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.