DRPCIV și alte minunății

Astăzi am fost cuprins de un sentiment de nostalgie, o stare minunată de spirit, o trăire incredibilă. Iar asta s-a întâmplat doar cu ajutorul minunatei noastre Românii. Vă invit și pe voi să luați parte la această călătorie magică…

Gata, enough bullshit. Deja era să cred ce am scris în subtitlu.

Deci. Vreau să fac o programare pentru transcrierea unui vehicul. Dacă intri pe Google și cauți „transcriere vehicule Bacău”, prima dată te duce pe site-ul Prefecturii Bacău. Accesând acel site am intrat eu în starea mai sus menționată pentru că site-ul ăla arată ca în anii `90. Pe lângă că arată cum arată, nici măcar nu funcționează. Pentru că programările nu se mai fac acolo ci pe site-ul DRPCIV. Doar că idioții de la Prefectură nu s-au gândit să facă un redirect sau măcar să pună un link către site-ul DRPCIV, nu, lasă așa, să se chinuie proștii să facă programări.

Cum m-am chinuit eu timp de aproape o oră. Am zis că poate fac eu ceva greșit, poate am introdus datele aiurea…Nu. De fapt, problema era că deși selectam o dată care era marcată ca și liberă, primeam mesajul că „nu se mai pot face programări pentru data selectată”. Deși, apărea ca și liberă. Așa că, hai să sunăm totuși la cei de la Permise și Înmatriculări, să vedem care e problema, nu? Pe site-ul vechi apar două numere de telefon, unul la care poți suna dar la care nu răspunde nimeni și altul care e deconectat. Totuși, apare și un pop-up care menționează linkul către site-ul nou. Am intrat pe el acum douăzeci de minute, tot așa, mai multe numere de telefon, nu răspunde nimeni. Am vrut să intru și acum să fac o poză, dar m-am ales cu asta…

Screenshot_5

Am dat cumva de site-ul DRPCIV până la urmă unde se fac mai nou programările. E simplu, introduci datele tale și ale vehiculului, selectezi data și ora și programezi. Right? Right… Not. Pentru că rahatul ăsta de site nu te lasă să selectezi și ora, ci doar data. Astfel că nu poți trimite formularul, deci nici să faci programare nu poți.

Screenshot_6

Intru la Contact. Un singur număr de telefon pentru relații cu publicul. Sun. Nu răspunde nimeni. De cinci ori, în jumătate de oră. Același rezultat.

Mă piș pe idioții care au creat site-urile astea pentru stat, căcat, câți nervi mi-am făcut. Sper din suflet să intre la pârnaie toți ăia care au făcut contractele supraestimate pentru toate instituțiile astea ale statului. Câte o zi pentru fiecare om care s-a lovit de una dintre platformele astea rotunjite la câteva zeci de mii de euro care nu funcționează și și-a futut creierii în felul ăsta.

Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie…Multă muie. Sper să am ocazia să emigrez până la 25 de ani maxim, ca să-mi trăiesc și eu ce mi-a mai rămas din tinerețe într-o țară civilizată.

Dar nu mă înțelegeți greșit. Țara e frumoasă. Oamenii o strică. Oamenii ăia pe care nici eu și cel mai probabil nici voi cei care citiți blogul ăsta nu-i cunoaștem, dar care se reflectă în buletinele de vot odată la fiecare patru ani și care ne-au adus unde suntem azi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.