Generația lu` pește

Cred că generația Z le zice la puștii care au 12-13 ani în momentul de față. Copii care nu știu pe ce lume trăiesc și încotro se îndreaptă.

Mergeam azi pe stradă și am trecut prin fața Cora. Acolo, un copil amărât vindea porumb. Neîngrijit, murdar, vai de capul lui. Stătea cu 4 știuleți de porumb în mână și întreba pe toată lumea care trecea pe lângă el dacă nu vrea să cumpere. Problema nu era asta.

Problema era la cei doi puștani cordiți care au trecut pe lângă el și i-au răspuns în sictir că să se ducă la biserică dacă vrea să vândă porumb, nu să stea în față la Cora. Pentru că se știe, nu se poate să stea așa un vânzător de porumb prin fața lor când trec ei acasă ascultând muzică în căști la telefoanele de 30 de milioane pe care li le-au cumpărat părinții.

Ăștia sunt generația Z. Copii care nu au nici o idee despre ce înseamnă viața și nu au avut în viața lor o problemă mai mare decât că nu le-au dat mami și tati bani să își cumpere jocul ăla nou care a apărut. Niște sclifosiți fără cale de orientare care cred că li se cuvinte totul fără să facă nimic.

Ei nu înțeleg faptul că acel copil nu vrea să stea pe stradă plin de jeg să vândă porumb. Ei nu știu că poate copilul ăla a mâncat doar pâine cu sare în ultimele 3 zile. Nu știu că el acasă nu are Playstation și telefon și nu își petrece vacanța de vară la piscină sau prin cafenele. Copilul ăla se chinuie zilnic să aibă bani cât să nu îl roadă stomacul și să nu mănânce bătaie de la alcoolicul de taică-su dacă vine cu buzunarele goale.

Ignoranții pulii mele. Sunt proști buștean, nu știu să facă nimic util, nu au muncit o zi în viața lor dar îi judecă pe alții care se chinuie să își câștige o pâine, la propriu, o pâine pe zi. Ăștia sunt viitorul țării. Generația care va salva România…mai degrabă, generația care o va îngropa total.

Mă piș pe ei toți. Sau mai bine zis, pe cine i-a crescut așa. Ăia sunt adevărații vinovați. Oameni care trăiesc în bula lor restrânsă și nu văd ce se întâmplă și în exterior. Părinți care cresc niște ipocriți care nu vor fi niciodată mai deștepți decât un băț de lemn dar care vor avea păreri despre orice și vor crede că sunt îndreptățiți să îi judece pe cei din jurul lor.

Atât am avut de zis.

Lumea e plină de specialiști, artiști
Cunoscători, licențiați, reprezentanți, consultanți
Și toți își pierd timpul examinând un pișat                    – Cheloo

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.