Lumea e teleghidată și oamenii sunt tâmpiți

Am fost ieri la un fast food din oraș cu încă un prieten să mănânc. Da, știu că mâncarea e nesănătoasă și că sunt idiot că mănânc așa ceva zilnic. Dar o fac pe sănătatea mea și fiind conștient de treaba asta. Ce mă enervează în schimb e că văd că pe lângă mine și alții ca mine sunt și părinți care vin cu copiii acolo.

Deci, să ne înțelegem puțin. Fast food-ul se numește Planet Burger. E întotdeauna full, în general de copii de 12 ani care o ard „cool” pe acolo. Nu zic că în primul rând și asta e greșit pentru că, căcat, au 12 ani și părinții ar putea măcar de alimentația lor să se ocupe că oricum de alte lucruri e evident că n-au avut timp. Dar asta e altă mâncare de pește. E mai ușor să îi dai bani de buzunar și să-l trimiți în oraș să mănânce decât să te ocupi tu acasă de el. Ăștia sunt o categorie.

Dar cealaltă categorie care îmi fute nervii al dracului de tare sunt părinții care vin acolo CU copiii. Cu copii de 5, 6 ani ori mai mari. Și vezi câte o mămică de asta sau un cuplu care e super încântat de ce face și nu i se pare nimic în neregulă că își umple copilul cu toate rahaturile încă de la o vârstă atât de fragedă. E mai ușor decât să le gătească acasă sau măcar dacă tot vor să mănânce în oraș, să îi ducă la un restaurant.

Sunt sictirit în ultima vreme de chestiile pe care le văd în jurul meu. Sunt curios unde o să ajungă societatea în următorii 20 de ani, pentru că lucrurile nu merg deloc într-o direcție bună. Consumerismul a îmbolăvit psihic oamenii. Toată lumea vrea o viață ca în poze, ca pe Instagram, care nu arată decât o iluzie proastă și complet falsă a realității.

Oamenii încearcă prea mult să pară ce vor să fie în loc să fie mulțumiți cu ce sunt și să își dorească o viață liniștită. Nu îi mai pasă nimănui de ceilalți oamenii din jur, fiecare vrea să fie el fericit chiar dacă prin asta îi face pe alții să sufere.

Nu știu de ce scriu articolul ăsta. Că degeaba gândesc eu și cu încă 1% din oameni așa. Restul sunt pierduți în spațiu, o turmă de oi care nu are nicio idee încotro se îndreaptă sau de merg cu toții în aceeași direcție. Cred că trebuie doar să mă împac cu faptul că am măcar câțiva prieteni buni pe care îi știu alături nu doar la bine ci și la rău și să încerc să mă înconjor în continuare tot de genul ăsta de oameni. Pe restul o să îi ignor de acum înainte.

Fuck this society.

Ah, și legat de blog. Posibil să fie mutat în curând pe alt domeniu pentru că de ăsta aș avea nevoie la altceva. Nu știu încă sigur. Cert e că sper să scriu mai des. Am ignorat în ultimul timp asta în detrimentul altor chestii inutile. Poate n-o s-o mai fac.

Un comentariu la „Lumea e teleghidată și oamenii sunt tâmpiți”

  1. Mă bucur că mai sunt și persoane ca tine, cărora nu le este teamă să gândească altfel decât majoritatea. Deși am observat că mulți aleg doar să te judece pentru trecutul tău și după aparențe, eu îți apreciez mentalitatea matură care se reflectă din ceea ce scrii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.