DJI Spark

Mi-am luat dronă. Acum vreo două săptămâni, mai exact o DJI Spark de la F64. Sâmbăta trecută mi-a adus-o băiatul de la FAN Curier, iar sâmbătă seara a ajuns cu o aripă ruptă și gata de trimis în service.

O mică problemă de la început, cu reparația dronelor în România. Deși de pe lângă copacul în care am intrat cu ea am reușit să recuperez aripa ruptă cu totul și aveam și cele două elice de schimb cu care vine drona, service-urile de la noi care au colaborări cu service-urile DJI din afară mi-au dat următoarele răspunsuri:

Singura optiune pentru repararea ei ar fi sa o trimitem in service-ul oficial DJI din Germania. Daca dorit putem administra acest lucru. Costul de transport pentru dus-intors ar fi de 120 de ron, iar costul reparatiei va fi comunicat de catre service-ul oficial.

Din pacate nu avem pe stoc piese pentru drona Spark.

Daca doriti trimiteti drona is ne ocupam de ea sa o expediem la
service-ul din Olanda pentru reparatia ei.

Deci, cine își ia dronă și e destul de inteligent să zboare cu ea cu 47km/h în prima zi, neavând nici un pic de experiență în spate, o să aibă o problemă când vine momentul să o trimită în service. Dar, l-am găsit pe tipul ăsta din București care mi-a reparat-o în 4 zile pentru suma de 500 de lei. Lucrează profi și recomand pentru cine va avea nevoie oricând.

Ce a fost și mai mișto e că am un deadline să îi livrez unui client website + filmare cu dronă, motiv pentru care am și achiziționat-o, iar chestia asta m-a adus într-un burnout de zile mari. Be stupid, pay for it.

Oricum, primele impresii cu nou-reparata dronă. Nu am experiență pe piața asta, dar pentru 2.350 lei cât costă jucăria, cred că își face treaba atât pentru amateur shooting cât și pentru filmări semi-profesionale. Pozele au o claritate ok, filmările la fel în 1080p, chiar de apreciat calitatea filmărilor în lumină scăzută (iar la o înălțime adecvată chiar și seara se vede aproape ca ziua), controlul ei e ok (cu remote controller), moduri mișto de filmare pentru începători. Eu zic că face banii.

Cumpără acum DJI Spark de pe f64.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: